Posta me besueshmërinë më të madhe në treg.
046 500 501

Rruga Fehmi Lladrovci, Prishtinë, 10000, Kosovë

Na ndiqni në rrjete sociale

Për tu njoftuar me të rejat e fundit dhe ofertat aktive

046 500 501

Të hapur gjatë gjithë javës

Na ndiqni në rrjete sociale
Top
 

Shërbimet

a
Partner afatgjatë

Kushtet tona janë më të favorshmet

Posta e shpejtë BEKI është themeluar në vitin 2020 si nën kompani e Taksi BEKI-t. Në flotën e saj posta ka mbi 25 vetura dhe 5 kombi nga modelet më të mëdha. Përveç mjeteve moderne pjesë të ekipit i kemi mbi 40 persona. Prioritet të veçantë i kemi kushtuar digjitalizimit të proceseve të punës, si dhe jemi ambientuar në hap me epokën e blerjeve Online.

Të përkushtuar në punë

Gjurmimi i porosisë në kohë reale

Fal sistemit tonë tejet të sofistikuar, kompania jonë mundëson që gjurmimin e porosisë tuaj, ta shihni në kohë reale direkt në pajisjen tuaj. Kjo ka bërë që posta BEKI të bëjë revolucion në shërbimet postare në Kosovë dhe më gjerë.

Partner serioz

Magazinimi i produkteve në depon tonë

Posta BEKI për të qenë sa më vigjilentë në kryerjen e obligimeve të veta, ka ndërtuar depon më moderne për magazinimin e produkteve të klientëve tanë. Për të qenë sa më afër jush depo jonë gjendet afër kyçjes në autostradën kryesore që lidhet me të gjitha qytetet e Kosovës.

Për çdo pyetje shtesë ose paqartësi na shkruani në emailin tonë