Posta me besueshmërinë më të madhe në treg.
046 500 501

Rruga Fehmi Lladrovci, Prishtinë, 10000, Kosovë

Na ndiqni në rrjete sociale

Për tu njoftuar me të rejat e fundit dhe ofertat aktive

046 500 501

Të hapur gjatë gjithë javës

Na ndiqni në rrjete sociale
Top
 

Rreth Nesh

Shërbimet Tona

Jemi posta me eksperiencën më të madhe në treg, stafi profesional, dhe digjitalizimi i shërbimeve na ka bërë unik në vendin tonë.

AAAAAAAAAAAAAAA

Gjurmimi në kohë reale

Teknologjitë e fundit na kanë mundësuar që klientët tanë ti shohin porositë në kohë reale me anë të Google Maps

Porosi super të shpejta

Ekipi jonë ofron dorëzimin e porosisë brenda 24 orëve me anë të ofertës SUPER të SHPEJTË.

Posta me shërbimin më të shpejtë

a
  • Kompani Vendore
  • Gjurmim i porosisë në kohë reale (Me ndihmën e Google Maps)
  • Depo e produkteve
  • Paketim dhe ambalazhim
  • Njoftim me sms për arritjen e porosisë
  • Siguria gjatë transportit
  • Ruajtja e produkteve nga dëmtimet
  • Pagesa me KESH ose me POS të bankave
  • Porosi Ekspres (brenda ditës)
  • Mbështetje 24 orë

Për çdo pyetje shtesë ose paqartësi na shkruani në emailin tonë

Thirr Tani

+383 43 885 555