Posta me besueshmërinë më të madhe në treg.
046 500 501

Rruga Fehmi Lladrovci, Prishtinë, 10000, Kosovë

Na ndiqni në rrjete sociale

Për tu njoftuar me të rejat e fundit dhe ofertat aktive

046 500 501

Të hapur gjatë gjithë javës

Na ndiqni në rrjete sociale
Top
[rev_slider_vc alias=”courier-home”]

Transport i shpejtë

Fal eksperiencës që kemi në tregun e Kosovës, ku ju kemi përshtatur në maksimum kërkesës së klientëve, jemi kompania me rritjen më të shpejtë.

Gjurmimi i porosisë

Posta BEKI ka bërë revolucion në platformën e postave, tani keni mundësi ta shihni porosinë në hartë në kohë reale.

Magazina e Produkteve

Posta BEKI ka në dispozicion depon e mallërave, ku kompania kontraktuese ka mundësi që ti sjellë vet produktet e shitura në magazinën tonë.

Mbështetje 24 Orë

Nëse keni pyetje shtesë rreth porosisë ose dëshironi të njoftohuni me ofertat tona, stafi jonë është në gatishmëri 24 orë në ditë

Pagesa me Kesh ose me POS

Gjatë pranimit të porosisë ju i keni dy mundësi të pagesës, me KESH ose me POS. Mjafton që ta keni kartelën me vete pjesën tjetër e kryejmë ne.

Stafi Profesional

Ekpi jonë përbëhet nga njerëz profesional, përveç stafit logjistik edhe shoferët tanë kanë eksperiencë të gjatë në shpërndarje.

Posta me shërbimin më të shpejtë

Shpërndarje e përditshme e porosive të bizneseve

  • Kompani Vendore
  • Gjurmim i porosisë në kohë reale (falë kompanisë tonë I-GPS Tracking)
  • Depo e produkteve
  • Paketim dhe ambalazhim
  • Njoftim me sms për arritjen e porosisë
  • Siguria gjatë transportit
  • Ruajtja e produkteve nga dëmtimet
  • Pagesa me KESH ose me POS të bankave
  • Porosi Ekspres (brenda ditës)
  • Mbështetje 24 orë

Keni vetëm një produkt për ta dërguar? Mos hezitoni kontaktoni ekipin tonë

Nuk keni nevojë të pritni në rend për ti dorëzuar porositë, me një telefonatë ekipi jonë vjen brenda pak minutave.

Fal stafit profesional dhe eksperiencës shumëvjeçare në tregun tonë, posta Beki ofron shërbimet më të shpejta dhe inovative me ndihmën e platformës që e kemi realizuar nga fillimi. Përveç që klienti e sheh dërgesën në kohë reale se ku është, ne ofrojmë edhe shërbimin me SMS që e njofton marrësin për çdo gjendje të porosisë.

Gjurmimi i porosisë në kohë reale, inovacioni i fundit nga posta BEKI

Përveç informimit të klientit me anë të SMS, ne e kemi ofruar mundësinë e gjurmimit në kohë reale me ndihmën e Google Maps.

Rritja e trendit të porosive Online na ka dhënë kurajo që të investojmë në platformën tonë, ku te çdo departament kemi digjitalizuar format e punës.

TË JESH PARTNER I BEKIT

Si funksionon puna me ne ?

a

I regjistron porositë në platformën tonë me userin e kompanisë tënde

a

Porosia ruhet në platformë dhe pranohet nga stafi jonë i logjistikës

a

Ekipi jonë vjen në lokal i merr porositë brenda një kohe të shkurtër

a

Këtu fillon gjurmimi i porosisë në kohë reale me ndihmën e platformës tonë